Over

STOER & EIGENTIJDS

Wat leuk dat je even bij ons komt kijken

Welkom bij Stoer & Eigentijds!

Dé webwinkel voor stoere, eigentijdse mode en woontrends! Hier vind je een leuke combinatie van tassen, sjaals en woonaccessoires.

De woonaccessoires zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen als touw, glas, metaal, beton en hout, ook hebben wij leuke merken in huis als Countryfield, Zebra, PTMD en nog meer.

Het altijd wisselende assortiment wordt regelmatig vernieuwd, waardoor het zeker de moeite waard is af en toe een kijkje te komen nemen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, workshops en artikelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Sinds kort hebben wij een eigen werkplaats waar we zelf de mooiste accessoires ontwerpen en maken. Altijd uniek en handgemaakt! Kom vooral eens een kijkje nemen in deze categorie.

Heb je liever een leuke woonaccessoire met een persoonlijke Touch? Kom dan een leuk item maken tijdens één van onze workshops of bestel het via facebook indien mogelijk sturen wij het pakket op incl. een beschrijving zodat je thuis gezellig je eigen workshop hebt. Like onze Facebookpagina “stoere workshops” en maak een keuze uit de vele leuke items! Maar ook als je het gezellig thuis wilt doen hebben wij heel veel leuke materialen in onze categorie bloemisterij artikelen die je kunt bestellen.

Nog leuker is een gezellige workshop combineren met het shoppen van de nieuwste woonaccessoires. Bij ons kan het allemaal onder één dak! Kijk voor de mogelijkheden op de website of mail ons op info@stoereneigentijds.nl

Wil je alles zelf zien en aanraken? Het grootste gedeelte van ons assortiment is ook vinden in onze shop in shop bij de Blokker in Kollum.

Tot snel!

Monique

WORKSHOPS

Een impressie van de gegeven