Over

STOER & EIGENTIJDS

Wat leuk dat je even bij ons komt kijken

Welkom bij Stoer & Eigentijds!

Dé webwinkel voor stoere, eigentijdse mode en woontrends! Hier vind je een leuke combinatie van dameskleding, tassen, sjaals en woonaccessoires.

De woonaccessoires zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen als touw, glas, metaal en hout.  Recycling hebben we daarbij hoog in het vaandel. Zo geven we de leukste dingen een nieuw en stoer uiterlijk.

Het altijd wisselende assortiment wordt regelmatig vernieuwd, waardoor het zeker de moeite waard is af en toe een kijkje te komen nemen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, workshops  en artikelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Heb je liever een leuke woonaccessoire met een persoonlijke touch? Kom dan een leuk item maken tijdens één van onze workshops! Like onze Facebookpagina “stoere workshops”  en maak een keuze uit de vele leuke items!

Nog leuker is een gezellige workshop combineren met het shoppen van de nieuwste mode. Bij ons kan het allemaal onder één dak! Kijk voor de mogelijkheden op de website of mail ons op info@stoereneigentijds.nl

Tot snel!

Monique

WORKSHOPS

Een impressie van de gegeven